Community. Intelligence. Development.

Proiecte in implementare

Feb 9, 2021

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează ”Money is Funny” 

 

 

Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny”

 

 

Dacă ai deja ideea unei afaceri inovative, dar nu ai găsit motivația să o pui pe hârtie, este timpul să faci următorul pas! Participă la concursul ”Money is Funny” și testează-ți potențialul în domeniul afacerilor. Cu banii câștigați îți poți materializa ideea. Crește-ți șansele de a o transforma într-un succes!

 

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează ”Money is Funny”, un concurs dedicat celor cu spirit de antreprenor, cu vârsta peste 18 ani, care au idei de business inovative ce pot fi vândute în sistem franciză.

 

Concursul se desfășoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021. Partener media – Ziarul ”BURSA”.

 

Concursul ”Money is Funny” își dorește să îi încurajeze pe cei care au deja o idee de business, dar nu și-au găsit motivația să o pună pe hârtie. Aceștia sunt susținuți să încerce să investească timp, pentru a începe să o valorifice. Să facă următorul pas și să își testeze potențialul în domeniul afacerilor!

 

Cele mai originale idei premiate cu 50.000 de lei!

La concurs pot participa persoane din România, dar și din Diaspora, care vor să lanseze un business și au o idee de afacere ingenioasă și curajoasă.

 

Premiile concursului ”Money is Funny” sunt:

Premiul I – 30.000 lei
Premiul II – 20.000 lei
Premiul III – 10.000 lei
 

Aplicațiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2021, prin intermediul unui formular, disponibil în link-ul de mai jos.

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, iar câștigătorii vor fi aleși pe baza unor criterii de selecție.

Acestea sunt:

  • eligibilitatea proiectului,
  • originalitatea ideilor și a abordării
  • aplicabilitatea ideii de afacere în viața reală.

 

Comisia de evaluare va fi alcătuită din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic.

”Acest concurs de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionați de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăznețe cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerț, medicină sau  inginerie, așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

 

Regulamentul concursului si formularul de inscriere pot fi accesate pe: https://www.fundatiadanvoiculescu.ro/concurs-de-idei-de-afaceri-inovative/

Sursa articolului: https://www.fundatiadanvoiculescu.ro/concurs-de-idei-de-afaceri-inovative/

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

Back to Top