Community. Intelligence. Development.

Proiecte in implementare

Mar 10, 2021

Finanțare în cadrul ELIIT, Proiectul European de Inovare și Tehnologii pentru Industriile Ușoare: 70.000 de euro pentru IMM-uri! 

 

 

Finanțare în cadrul ELIIT, Proiectul European de

Inovare și Tehnologii pentru Industriile Ușoare: 70.000 de euro pentru IMM-uri!

 

 

 

Proiectul de Inovare și Tehnologie pentru Industriile Ușoare (proiectul ELIIT) – o inițiativă a Uniunii Europene- urmărește să sprijine IMM-urile din industria textilă, de îmbrăcăminte, articole din piele și încălțăminte (TCLF) în îmbunătățirea competitivității lor, ajutându-le în același timp să integreze noi tehnologii în produse inovatoare, procese sau servicii.

 

În cadrul apelului, ELIIT va selecta 25 de parteneriate între IMM-uri și furnizorii sau proprietarii de tehnologii noi care vor ajuta la transferul de inovație și tehnologie, precum și la adoptarea de către piață a soluțiilor inovatoare.

 

Aceste parteneriate vor fi susținute cu 70.000 euro, un program de coaching și activități de networking pentru a îmbunătăți productivitatea, integrarea lanțului valoric și eficiența resurselor.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 14 aprilie 2021.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa articolului:https://www.fonduri-structurale.ro/stiri/25740/finantare-in-cadrul-eliit-proiectul-european-de-inovare-si-tehnologii-pentru-industriile-usoare-70-000-de-euro-pentru-imm-uri

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Back to Top