Community. Intelligence. Development.

Proiecte in implementare

Sep 4, 2020

FuckUp Nights, Ediția a-VI-a 

 

Despre ascensiuni de carieră care au fost „plătite cu alunecări” și cum le putem depăși

 

 

FuckUp Nights, Ediția a-VI-a

 

 

 

Fuck Up Nights continuă! De această dată, ediția a VI-a va aduce laolaltă patru antreprenori care vor povesti despre ascensiuni de carieră ce au fost „plătite cu alunecări”, dar și despre situațiile critice, teama de a nu rămâne blocați și provocarea de a găsi calea spre mai sus.

 

Fonduri-structurale.ro este partener al FuckUp Nights Bucharest.

 

„În orice etapă din viața profesională în care te-ai afla, gândește-te că, după ce ai pornit urcușul, sus te așteaptă o priveliște fantastică. Dar satisfacția reală o constituie traseul în sine, prin care, indubitabil, vei ajunge să te cunoști cu adevărat și să îți testezi limitele. Acesta este laitmotivul ediției a VI-a a Fuckup Nights București”, afirmă Diana Iosu, organizator Fuckup Nights București.

 

Despre ascensiuni de carieră care au fost “plătite cu alunecări” vor povesti patru antreprenori invitați la cea de a VI-a ediție a Fuckup Nights București (FUN București) care va avea loc pe 24 septembrie, începând cu ora 19.00, la Grădina Urbană. Evenimentul respectă normele de siguranță sanitară și distanțare socială necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

 

Temerarii acestei ediții sunt:

  1. Georgiana Gheorghe – Strategic Communication Consultant & Creative Dreamer @ Clatette

Baza muntelui pentru Georgiana Gheorghe a fost corporația, apoi a decis că „piscul” ei profesional este Clatette, un business de familie cu clătite realizate după rețete „ca la mama acasă”. La FUN București va povesti dacă a reușit să ,,întoarcă în aer afacerea” și să o recupereze cu succes.

  1. Sergiu Neguț - Investor, Business Consultant, Co-Founder Fintech OS

Sergiu Neguț, în prezent co-fondatorul unuia dintre cele mai promițătoare startup-uri din România și de peste hotare, Fintech OS, va povesti despre digitalizarea băncilor și percepția clienților asupra acestei noi infrastructuri.

  1. Antonio Eram - CEO & Founder NETOPIA Payments

Tot o poveste de peste mări și țări are și fondatorul NETOPIA, Antonio Eram, antreprenor care își împarte timpul între meleagurile natele și Silicon Valey.  

  1. Anca Maftei -Psihoterapeut & Founder @ Evoluez

Anca Maftei va vorbi despre ce implică dezvoltarea unui program din zona de psihoterapie care să se auto-susțină.

Moderatoarea acestei ediții va fi jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy.

Mai multe detalii despre fiecare dintre aceștia sunt disponibile aici.

 

Când & Unde

Ediția a VI-a va avea loc pe 24 septembrie, începând cu ora 19.00, la Grădina Urbană.

Evenimentul respectă normele de siguranță sanitară și distanțare socială necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Bilete

Biletele la eveniment se pot achiziționa de aici.

***

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc acum în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport etc.

Edițiile anterioare Fuckup Nights București sunt surprinse aici: Vol IVol IIVol III

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

Surse:

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Back to Top