Community. Intelligence. Development.

Proiecte in implementare

Nov 24, 2020

10 carti de afaceri pentru antreprenorii la inceput de drum 
10 carti de afaceri pentru antreprenorii la inceput de drum
 
Este cartea care te va schimba într-un mod foarte puternic. Îţi oferă o senzaţie tragică şi ciudată care reuşeşte să-ţi schimbe perspectiva şi să gândeşti diferit. Este o carte uşor de citit, destul de scurtă, dar care o vei pune pe primul loc în raft.
3 lucruri critice pe care le vei învăţa din carte sunt: produsul tău trebuie să fie diferit faţă de toate produsele de pe piaţă şi trebuie să acopere o nevoie, angajează doar atunci când îţi permiţi şi când ai nevoie, şedinţele sunt un factor critic într-o firmă şi trebuie să le analizezi cu atenţie.
Având în vedere că orice antreprenor trebuie să fie şi un vânzător bun, cartea aceasta oferă cele mai bune practici de vânzări utile la început de drum.
Ce vei învăţa din această carte: care sunt principii practice care îţi sporesc credibilitatea faţă de client, care sunt trăsăturile unei relaţii bazate pe încredere, care sunt principiile care te vor ajuta să clădeşti o relaţie de succes şi care sunt cele 4 elemente esenţiale care generează încredere.
Vânzările şi menţinerea unei relaţii sunt cele mai importante la un start-up. Dacă nu provi dintr-un mediu în care să fi avut contact cu vânzările îţi este greu fără cineva cu experienţă.
Cred că această carte reprezintă experienţa de care are nevoie orice om la început de drum pe partea de vânzări.
Este o carte practică, cu zeci de exemple, în care modul în care te prezinţi şi în care promovezi afacerea face diferenţa la începutul unei afaceri.
Idei şi metode financiare care te vor ajuta să înţelegi ce înseamnă contabilitatea personală şi a unei firme, care sunt diferenţele între datoriile bune şi cele proaste, între activele care produc bani şi pasivele care îţi mănâncă bani şi între bilanţul şi contul de profit şi pierdere (imaginea financiară a unei firme).
Cartea prezintă acele conceptele care te vor ajuta să ajungi de la o firmă bazată pe birocraţie, rigidă şi foarte structurată la una bazată pe inovaţie, creativitate şi viziune.
Este o carte foarte bună pentru orice antreprenor care vor să-şi dezvolte mentalul și modul în care acesta funcționează din punct de vedere psihic.
Este cartea care te ajută să ai o minte cât se poate de relaxată și organizată pentru toate activitățile care se întâmplă în afacerea ta.
Este cartea care te va convinge că vremurile afacerilor foarte mari de tip Coca Cola a trecut de foarte mult.
Principalii 3 piloni pe care îi vei învăţa din carte sunt:
  • Iubeşte-ţi familia.
  • Munceşte pe brânci.
  • Trăieşte-ţi pasiunea.
Napoleon Hill cred că a fost unul dintre cei mai mari cercetători care şi-a dedicat timpul şi munca cercetând comportamentul bogaţilor şi drumul acestora către succes.
Puţini sunt învăţaţi să-şi facă o prezentare şi ştiu că pentru foarte mulţi acest mic detaliu este un factor mare de stres.
Din fericire acest stres se poate reduce dacă înveţi să-ţi faci o prezentare. Îţi recomand această carte pe care am citit-o de curând şi care cred că se potriveşte tuturor antreprenorilor.
 
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 

Sursa: https://laurentiumihai.ro/carti-de-afaceri/

Back to Top