Community. Intelligence. Development.

Proiecte in implementare

Nov 13, 2020

Banii europeni schimbă vieți! Dezbatere 

 

 

Banii europeni schimbă vieți! Dezbatere

 

 

 

Ministerul Fondurilor Europene organizează, luni 16 noiembrie, de la ora 10.00, live pe Facebook, dezbaterea Banii europeni schimbă vieți!

 

Ministerul Fondurilor Europene organizează luni 16 noiembrie, de la ora 10.00live pe Facebook, dezbaterea Banii europeni schimbă vieți! Dezvoltarea serviciilor sociale rurale și sprijin pentru copii și vârstnici prin Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027.

 

Tema discuțiilor este dezvoltarea serviciilor sociale rurale și sprijinul pentru copii și vârstnici, prin Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027.

 

La dialogul propus de Ministerul Fondurilor Europene vor participa reprezentanți ai structurilor asociative ale autorităților locale, societății civile, organizațiilor cu expertiză relevantă în domeniu, precum și reprezentanți ai mediului academic.

 

Acest eveniment face parte din seria de dezbateri cu titlul Fonduri europene pentru dezvoltarea serviciilor și infrastructurii sociale.

 

Detalii despre Programul Operațional Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027 sunt disponibile pe website-ul: MFE: https://mfe.gov.ro/minister/perioade-de-programare/perioada-2021-2027/ 

 

Surse:

 

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Back to Top