Community. Intelligence. Development.

Proiecte in implementare

Apr 27, 2020

ARTICOL 

ARTICOL

 

„FORMENECO - Cresterea competentelor profesionale ale angajatilor din sectoarele economice “Energie si management de mediu” si “Constructii”din Regiunea Sud Est”,Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020,Axa Prioritară 3. Locuri de muncă pentru toți
Obiectiv specific 3.12. Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform SNC şi SNCDI ale angajaților, este o optinune potrivita pentru firma dvs.
 
Proiectul:
- Se va derula in Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, si anume judetele: Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea;
- Se deruleaza in perioada 9.12.2019 – 8.06.2021;
- Este destinat in exclusivitate intreprinderilor si angajatilor (nu pot participa la proiect angajatii din management si resurse umane, precum si antreprenorii);
- Nu este limitat mediului rural sau urban, ci dedicat ambelor deopotriva;
- Vizeaza 36 de IMM-uri si 1-2 companii mari din sectoarele „Energie si Management de mediu” si „Constructii” (cu precizarea ca solicitari venite din alte sectoare ar putea fi luate in considerare, cu conditia sa fie relevante – nevoi Formare Profesionala / numar angajati, etc);
- Vizeaza companii care sunt active intr-unul din domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI;
- Vizeaza un grup tinta format din 380 angajati;
 Proiectul poate oferi:
- Programe de formare profesionala – tip calificare nivel 2 sau nivel 3 cu testare initiala (360 de ore) si/sau perfectionare (80 ore) / initiere (40 ore), in special Competente digitale, dar si alte competente specifice sau generale.
- Design de Program de Invatare la Locul de Munca bazat pe analiza de nevoi derulata in intreprindere si cu input din partea sectorului de cercetare-dezvoltare si invatamantului superior (proiectul va implica specialisti din partea unei universitati, a unui institut de cercetare si a unei companii de cercetare-dezvoltare).
Chiar daca epidemia de Covid-19 ne-a luat prin surprindere, totusi nevoile, necesitatile angajatorilor si ale angajatilor exista in continuare. desi piata fortei de munca, obiceiurile oamenilor se modifica, cerintele se actualizeaza si apar noi oportunitati care pot fi valorificate.
 
In consecinta pentru a veni in sprijinul dvs si pentru a facilita accesul la activitatile proiectului printr-o abordare on line si pentru a respecta regulile de distantare sociala actuale, am elaborat prezentul document disponibil in acest format, prin care va facilitam accesul la etapa de recrutare si inscriere in cadrul proiectului.
 
Completarea acestui chestionar reprezinta un prim pas in conturarea deciziei daca oportunitatea oferita prin proiectul si contine un set de intrebari. Citeste si raspunde cu sinceritate la fiecare dintre intrebari, prin bifarea unui singur raspuns care se potriveste.
 
Chestionarul este realizat si aplicat in cadrul A 1.Activitati de informare a angajatorilor din Regiunea Sud Est cu privire la proiectul FORMENECO, si de identificare si gestionare a GT. SA1.3 Activitati de abordare a Grupului Tinta (identificare, contactare, selectie si gestionare).
 
Prin completarea chestionarului, va exprimati acordul ca datele dumneavoastra personale (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon,etc)sa fie procesate si corelate in temeiul Regulamentului General privind Protectia Datelor cu Cracter Personal(GDPR) - (UE) 2016/679 si a activitatii Asociatia Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila Braila in urmatoarele scopuri - participarea la activitatile derulate in cadrul proiectului „FORMENECO - Cresterea competentelor profesionale ale angajatilor din sectoarele economice “Energie si management de mediu” si “Constructii”din Regiunea Sud Est”.
 
Prin mentionarea adresei dvs de e-mail va exprimati acordul ca documentul sa fie interpretat , iar in cel mai scurt timp veti primi rezultatul evaluarii la adresa mentionata pe formular.

 

Formular de inscriere la procesul de selectie a IMM-urilor

 

Lista criterii pentru selectia intreprinderilor

 

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Back to Top