Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Jan 25, 2017

CAMPANIE DE INFORMARE PENTRU CONSTIENTIZAREA NEVOII DE EDUCATIE 

 
In cadrul proiectului „Centrul Comunitar Educational Sutesti” a fost inclusa o campanie de informare pentru constientizarea nevoii de educatie la nivel local.
 
Activitatea a avut la baza organizarea mai multor intalniri cu parinti ai copiilor aflati in situatii de risc, in special de etnie roma, si cu alti membri din comunitate, in scopul constientizarii acestora de importanta participarii la educatie.
 
Campania s-a focalizat pe problemele specifice copiilor cu accent pe: dreptul la educatie, importanta scolarizarii, protectia sociala si protectia copiilor, comunicarea cu copiii, importanta jocului in dezvoltarea copilului, consecinte ale neglijarii copilului, obligatiile parintilor, consecinte ale abandonului scolar, violenta in familie, etc.
 
In urma organizarii si derularii de catre cei doi responsabili din partea Partenerului a intalnirilor, parintii au primit informatii importante si au participat la discutii menite sa le indrepte atentia catre educatia si formarea copiilor lor. De asemenea, parintii au fost instiintati ca prin participarea la activitatile Centrului, copiii si-au imbunatatit performantele scolare.
 
Prin aceasta campanie proiectul a contribuit la urmatoarele rezultate de program: imbunatatirea frecventei scolare a elevilor si cresterea nivelului de constientizare privind importanta educatiei pentru parintii acestora.
 
 

 

 

 

 

Proiect finanţat cu sprijinul financiar al Programului RO10 - CORAI,
program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

 

Pentru informaţii oficiale despre Granturile SEE accesaţi www.eeagrants.org şi www.granturi-corai.ro.

 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a FRDS si a Granturilor SEE 2009-2014.

Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.

 
 

Back to Top