Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Aug 18, 2015

PROGRAMUL ,,LEADER COACH” A AJUNS LA FINAL 
INVESTESTE IN OAMENI!
„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”
 

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila Braila” a derulat in cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, in perioada martie-august 2015, PROGRAMUL DE FORMARE “LEADER COACH”, adresat persoanelor cu functii de conducere/monitorizare/evaluare/control din ISJ/structuri locale subordonate MECȘ/unitati de invatamant.

Programul de formare a fost organizat pentru 16 persoane (2 grupe x 8 persoane) cu functii de conducere/monitorizare/evaluare/control din ISJ/structuri locale subordonate MECȘ/unitati de invatamant., pe parcursul a 60 ore de pregatire.

Structurat in patru module, programul de formare “Leader Coach” a vizat insusirea principiilor si competentelor de coaching, promovarea culturii organizationale de coaching in scoli prin dezvoltarea de parteneriate reale si durabile intre profesori, elevi, parinti, inspectorate si toti factorii care pot sprijini procesul de transformare a invatamantului preuniversitar. Abordarea programului a permis aplicabilitatea temelor si consolidarea competentelor de coaching prin cele 48 de intalniri de coaching individual sustinute cu participantii.

Progresele obtinute in rolul de coach cat si feedback-ul intregului program de formare au fost reflectate in proiectele individuale realizate de catre participanti. In urma evaluarii proiectelor si a intregului parcurs, participantii acestui Program au obtinut diplome de absolvire recunoscute de Federatia Internationala de Coaching (ICF).

Back to Top