Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Jul 28, 2015

PROGRAMUL “LEADER COACH” (iulie 2015) 
INVESTESTE IN OAMENI!
„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”
 
 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, in luna iulie 2015, a continuat derularea PROGRAMULUI DE FORMARE “LEADER COACH” pentru persoane cu functii de conducere/monitorizare/evaluare/control din ISJ/structuri locale subordonate MECȘ/unitati de invatamant.

Cel de-al patrulea modul al programului Leader Coach, intitulat “Aspecte specifice de etica  si de incheiere  a parteneriatelor in invatamntul preuniversitar” a fost organizat si desfasurat in peroada 15-16 iulie 2015. Obiectivele  acestui modul au vizat aprofundarea metodei de coaching centrate pe solutii (metodologia BRIEF COACHING), evidentierea aspectelor specifice de etica si de incheiere a parteneriatelor in invatamantul preuniversitar, prezentarea proiectelor individuale ale cursantilor, cu evidentierea progreselor obtinute in rolul de coach cat si obtinerea de feedback pentru realizarile proiectelor individuale.

Consolidarea competentelor de coaching a continuat pe parcursul celor 12 intalniri de coaching individual susutinute cu participantii in data de 17 iulie 2015.

Aplicabilitatea temelor si abordarea programului s-a reflectat intr-un feedback excellent in randul participantilor.

Back to Top