Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Jun 30, 2015

PROGRAMUL DE FORMARE PRIVIND EVALUAREA SI PSIHODIAGNOZA LA ELEVI A AJUNS LA FINALINVESTESTE IN OAMENI!

„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

 

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila Braila” a derulat in cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, in perioada mai-iunie 2015, Programul de formare privind evaluarea si psihodiagnoza la elevi, adresat consilierilor scolari din invatamantul preuniversitar si personalului din centrele de resurse educationale.
Programul de formare a fost organizat pentru trei serii de participanti, pe parcursul a 20 ore de pregatire. A fost vizata optimizarea procesului de consiliere a elevilor din invatamantul preuniversitar, depistarea la timp a tulburarilor la elevii din invatamantul preuniversitar, prevenind astfel cronicizarea acestora si transformarea in adevarate afectiuni psihice. Prin participarea la acest program de formare continua adecvat nevoilor de ghidare specifice elevilor din invatamantul preuniversitar au fost consolidate competentele profesionale de specialitate pentru 32 consilieri scolari braileni si 8 persoane din centrele de resurse educationale.
Participarea la curs a permis personalului din centrele de resurse educationale si consilierilor scolari dobandirea unor competente teoretice de evaluare clinica si psihodiagnostic pentru copii si deprinderi necesare aplicarii si interpretarii instrumentelor de evaluare si psihodiagnostic prezentate.
La finalul programului, 32 consilieri scolari braileni si 8 persoane din centrele de resurse educationale. au primit certificate de participare si certificate cu credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Back to Top