Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Jun 22, 2015

PROGRAM DE FORMARE PRIVIND EVALUAREA SI PSIHODIAGNOZA LA ELEVI (iunie 2015)INVESTESTE IN OAMENI!

„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, in luna iunie 2015, a continuat derularea Programului de formare privind evaluarea si psihodiagnoza la elevi adresat personalului din centrele de resurse educationale, la sediul Asociatiei „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila.
In perioada 19 – 21 iunie 2015 a fost organizat si desfasurat pe parcursul a 20 de ore, cursul de formare profesionala “Evaluarea clinica a copilului utilizand metode psihometrice si proiective” pentru a treia grupa formata din 8 persoane din centrele de resurse educationale.
Participarea la curs a permis personalului din centrele de resurse educationale dobandirea unor competente teoretice de evaluare clinica si psihodiagnostic pentru copii si deprinderi necesare aplicarii si interpretarii instrumentelor de evaluare si psihodiagnostic prezentate.
In urma evaluarii cunostintelor insusite, cursantilor le-au fost inmanate certificate de participare, urmand sa primeasca si certificatele cu credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Back to Top