Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

May 4, 2015

PROGRAMUL “LEADER COACH” - Inteligenta interpersonala si comunicareINVESTESTE IN OAMENI!
„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”
 
 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, in perioada 28 – 29 aprilie 2015 s-a derulat, pe parcursul a 15 ore de training, al doilea modul ”Inteligenta interpersonala si comunicare” din cadrul PROGRAMULUI DE FORMARE “LEADER COACH” pentru persoane cu functii de conducere/monitorizare/evaluare/control din ISJ/structuri locale subordonate MECȘ/unitati de invatamant.

Intr-o maniera creativa si interactiva participantii au parcurs teme precum: aprofundarea metodei de coaching centrata pe solutii (metodologia BRIEF COACHING), tehnici de vizualizare creativa a colajului, ascultarea activa, tehnica intrebarilor in coaching.

Abordarea apreciativa si centrata pe solutii cat si caracterul extrem de practic al cursului (70% din timp alocat pentru exercitii, reflectie si feedback) i-a condus pe participanti in tainele coaching-ului in context educational si i-a ajutat sa-si perfectioneze abilitatile de management si leadership prin coaching.

Back to Top