Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

May 27, 2015

ATELIERE NONFORMALE (mai 2015)INVESTESTE IN OAMENI!
„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”
 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, in luna mai 2015, pe parcursul a 8 zile, au fost organizate si desfasurate ateliere nonformale pentru doua grupe a cate 20 de elevi de liceu din LICEUL TEORETIC “GEORGE VALSAN” FAUREI si LICEUL TEORETIC "CONSTANTIN ANGELESCU" IANCA.

Atelierele non-formale organizate au vizat dobandirea/dezvoltarea de competente si abilitati pentru munca si viata (antreprenoriale, sociale, interpersonale, civice), prin intermediul unor metode active/interactive, atractive si diversificate de invatare. In cadrul atelierelor au fost abordate teme diverse, de interes, utile si esentiale pentru obiectivul propus (management, leadership, team -building, comunicare, antreprenoriat, etc).

La finalul sesiunii, elevii au elaborat cateva proiecte de dezvoltare civica/antreprenoriala si au primit materiale promotionale si certificate de participare.

Back to Top