Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Mar 16, 2015

PROGRAM DE FORMARE PRIVIND EVALUAREA SI PSIHODIAGNOZA LA ELEVIINVESTESTE IN OAMENI!
„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”
 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila Braila” organizeaza Programul de formare privind evaluarea si psihodiagnoza  la elevi, adresat consilierilor scolari din invatamantul preuniversitar.

Programul de formare vizeaza optimizarea procesului de consiliere a elevilor din invatamantul preuniversitar, depistarea la timp a tulburarilor la elevii din invatamantul preuniversitar, prevenind astfel cronicizarea acestora si transformarea in adevarate afectiuni psihice. Prin participarea la acest program de formare continua adecvat nevoilor de ghidare specifice elevilor din invatamantul preuniversitar vor fi consolidate competentele profesionale de specialitate pentru 32 consilieri scolari braileni.

Programul de formare privind evaluarea si psihodiagnoza la elevi (20 ore de pregatire) a demarat in 13 martie 2015, la sediul Asociatiei C.I.D.I.E.D.D Braila si se va derula pana in mai 2015. La finalul programului de formare, participantii vor primi certificate recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania.

Pentru informații suplimentare privind Programul de formare pentru evaluarea si psihodiagnoza la elevi” si proiectul „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, va puteti adresa Asociatiei „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, Aleea Centrala, Vila Lacramioara, Statiunea Lacu Sarat, judetul Braila, telefon 0239.652706/0239.652707, e-mail: cid.braila@infocid.ro (persoane de contact: Valeria-Florența Țandără-expert informare-promovare si organizare evenimente si Mitea Mihaela-expert organizare cursuri si ateliere nonformale). Informatii suplimentare privind Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 se pot obtine pe site-ul Internet al OIPOSDRU MECȘ: www.posdru.edu.ro, pe site-ul Internet al Ministerului Fondurilor Europene: www.fonduri-ue.ro. 

Back to Top