Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Feb 27, 2015

EVENIMENTE PENTRU INFORMAREA ELEVILOR DE LICEU - februarie 2015 INVESTESTE IN OAMENI!

„Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, pentru o buna informare a elevilor de liceu cu privire la activitatile ce ii vizeaza, au fost organizate si derulate, in luna februarie 2015, un numar de 5 evenimente in cadrul liceelor brailene.
Pe parcursul evenimentelor, elevii au beneficiat de informatii cu privire la educatia non-formala, atelierele non-formale organizate in cadrul proiectului, temele abordate in cadrul acestora, importanta participarii la aceste activitati, beneficiile si competentele cheie pe care le vor putea obtine ca urmare a participarii la atelierele respective precum si rolul competentelor cheie in dezvoltarea personala, in viata sociala, profesionala si nu in ultimul rand personala.
Totodata elevilor li s-au oferit informatii privind modalitatile de inscriere in vederea participarii la atelierele nonformale.
In luna februarie 2015, au beneficiat de evenimente de informare elevi din liceele: LICEUL TEHNOLOGIC  "CONSTANTIN BRANCOVEANU"  BRAILA, LICEUL TEHNOLOGIC  "GH.K.CONSTANTINESCU" BRAILA, LICEUL TEHNOLOGIC "ANGHEL SALIGNY" BRĂILA, COLEGIUL NATIONAL „ANA ASLAN” BRAILA, COLEGIUL UCECOM „SPIRU HARET” BRAILA.

Back to Top