Community. Intelligence. Development.

Proiecte incheiate

Oct 31, 2014

EVENIMENTE PENTRU INFORMAREA ELEVILOR DE LICEU (septembrie – octombrie 2014)INVESTESTE IN OAMENI!

„Proiect cofinantat din FondulSocial European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

 

In cadrul proiectului „Edu C.A.T. – Calitate, Asistenta, Training in  educatie” – POSDRU /154/1.1/G/141306, pentru o buna informare a elevilor de liceu cu privire la activitatile ce ii vizeaza, au fost organizate si derulate, in perioada septembrie-octombrie 2014, un numar de 8 evenimente in cadrul liceelor brailene din mediul urban si mic urban.
Pe parcursul evenimentelor, elevii au beneficiat de informatii cu privire la educatia non-formala, atelierele non-formale organizate in cadrul proiectului, temele abordate in cadrul acestora, importanta participarii la aceste activitati, beneficiile si competentele cheie pe care le vor putea obtine ca urmare a participarii la atelierele respective precum si rolul competentelor cheie in dezvoltarea personala, in viata sociala, profesionala si nu in ultimul rand personala.
Totodata elevilor li s-au oferit informatii privind modalitatile de inscriere in vederea participarii la atelierele nonformale.
In perioada septembrie-octombrie 2014, au beneficiat de evenimente de informare elevi din liceele: LICEUL PEDAGOGIC D.P. PERPESSICIUS BRAILA, COLEGIUL TEHNIC „EDMOND NICOLAU” BRAILA, COLEGIUL NATIONAL „GH. M. MURGOCI” BRAILA, COLEGIUL TEHNOLOGIC GRIGORE MOISIL BRAILA, LICEUL TEORETIC „MIHAIL SEBASTIAN” BRAILA, LICEUL TEHNOLOGIC "NICOLAE ONCESCU" IANCA, LICEUL TEORETIC "CONSTANTIN ANGELESCU" IANCA, LICEUL TEORETIC „NICOLAE IORGA” BRAILA.

Back to Top