Vizita la Parlamentul European cu multiplicatorii Europe Direct Braila
Campanie de sanatate Europe Direct Braila
Ziua portilor deschise la Europe Direct Braila
1 iunie cu Europe Direct Braila la Zoo
Curs TIA Europe Direct Braila
Activitati europe direct braila
Europe Direct Braila

2014

Anunt atribuire materiale promotionale

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila CIF 18049511, cu sediul în Braila, Statiunea Lacu Sarat, Aleea Principala, vila Lacramioara, beneficiar al finantarii din bugetul Uniunii Europene, programul „SELECTAREA STRUCTURILOR GAZDA PENTRU RETEAUA CENTRELOR EUROPE DIRECT, 2013-2017”, COMM/BUC/ED/2013-2017 prin proiectul cu titlul „CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT BRAILA”, contract de finantare nr. AC8/2013-2017, aduce la cunostinta atribuirea contractului de achizitie materiale promotionale.

Anunt atribuire

Afla detalii...

Anunt achizitie materiale promotionale

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila CIF 18049511, cu sediul în Braila, Statiunea Lacu Sarat, Aleea Principala, vila Lacramioara, beneficiar al finantarii din bugetul Uniunii Europene, programul „SELECTAREA STRUCTURILOR GAZDA PENTRU RETEAUA CENTRELOR EUROPE DIRECT, 2013-2017”,                       COMM/BUC/ED/2013-2017 prin proiectul cu titlul proiectului „CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT BRAILA”, contract de finantare nr. AC8/2013-2017, aduce la cunostinta intentia de a achizitiona:

 

Nr crt

Produs

Unitate de masura

Cantitate

1.

Ceas birou din material plastic cu suport pentru pixuri si 2 rame pentru fotografii, personalizat

bucata

 25 bucati

2.

Ceas de mana cu invelis din plastic si curea din silicon, incorporat intr-o cutie transparenta din plastic,  de culoare alba, personalizat

bucata

 25 bucati

3.

Rucsac din poliester cu un buzunar in partea din fata, personalizat

bucata

 25 bucati

4.

Tricou  culoare rosie, personalizat

bucata

 25 bucati

5.

Mingie gonflabila pentru plaja, personalizata

bucata

150 bucati

6.

Set stegulete tari UE personalizat (28 stegulete tari UE si    2 stegulete UE)

set

  25 seturi

7.

Sacosa A4 din hartie, personalizata

bucata

100 bucati

8.

Stick USB 4 GB, personalizat

bucata

  25 bucati

 

Selectia se va face pe baza criteriului pretul cel mai scazut.

 

Ofertele vor fi depuse pana la data de 5.05.2014, ora 14:00.

 

Va mentionam ca prezentul anunt are atasata documentatia de atribuire, cu caracter orientativ, pentru ca ofertele sa fie conforme cerintelor noastre.

 

Afla detalii...

Anunt atribuire consumabile

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila CIF 18049511, cu sediul în Braila, Statiunea Lacu Sarat, Aleea Principala, vila Lacramioara, beneficiar al finantarii din bugetul Uniunii Europene, programul „SELECTAREA STRUCTURILOR GAZDA PENTRU RETEAUA CENTRELOR EUROPE DIRECT, 2013-2017”, COMM/BUC/ED/2013-2017 prin proiectul cu titlul „CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT BRAILA”, contract de finantare nr. AC8/2013-2017, aduce la cunostinta atribuirea contractului de achizitie consumabile.

Anunt atribuire

Afla detalii...

Anunt achizitie consumabile

Asociatia „Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila CIF 18049511, cu sediul în Braila, Statiunea Lacu Sarat, Aleea Principala, vila Lacramioara, beneficiar al finantarii din bugetul Uniunii Europene, programul „SELECTAREA STRUCTURILOR GAZDA PENTRU RETEAUA CENTRELOR EUROPE DIRECT, 2013-2017”, COMM/BUC/ED/2013-2017 prin proiectul cu titlul proiectului „CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT BRAILA”, contract de finantare nr. AC8/2013-2017, aduce la cunostinta intentia de a achizitiona:

 

Nr crt

Produs

Unitate de masura

Cantitate

1.

Cartus toner XEROX Phaser 7400 color C/M/Y (1 set cu 3 bucati)

set

1

2.

Cartus toner XEROX Phaser 7400 negru

bucati

1

3.

Licenta antivirus internet

(1 pachet cu licente pentru 5 calculatoare )

pachet

1

4.

Hartie Copiator A4 , 80 gr. 500 coli/top

top

20

5.

Carton colorat A4

top

5

6.

Biblioraft plastifiat 75 mm / 50 mm

bucati

20

7.

Dosare pvc cu sina

bucati

100

8.

Folie protectie 100bucati/set

set

5

9.

Capsator metal 24/6 – 40 coli

bucati

2

10.

Capse 24/6

cutie

10

11.

Marker flipchart

set

3

12.

Foarfeca 21 cm

bucati

3

13.

Lipici lichid 60 ml

bucati

5

14.

Post-it 76 x 76 mm diverse culori pastel

set

20

15.

Set culori

set

5

16.

Perforator

bucati

2

17.

Mouse optic USB

bucati

3

18.

Separatoare documente

set

2

19.

Toner Multifunctional laser monocrom Samsung SCX-3405F,

A4

bucata

1

20.

Hartie speciala A3

top

1

 

Selectia se va face pe baza criteriului pretul cel mai scazut.

 

Ofertele vor fi depuse pana la data de 26.03.2014, ora 16:00.

 

Va mentionam ca prezentul anunt are atasata documentatia de atribuire, cu caracter orientativ, pentru ca ofertele sa fie conforme cerintelor noastre.

Afla detalii...

„Ești cetățean european! Votează!”

În luna mai a acestui an, alegătorii din cele 28 de țări ale UE vor merge la urne pentru a-și desemna aleșii, care îi vor reprezenta în Parlamentul European, în următorii 5 ani.


În acest context, Asociația ,,Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăila prin Centrul Europe Direct Brăila, în colaborare cu Consiliul Județean Brăila și Inspectoratul Școlar Județean Brăila lansează concursul: „Ești cetățean european! Votează!”.


Competiția este organizată în cadrul campaniei ,,Democrație și cetățenie europenă” şi se adresează tuturor liceelor/colegiilor din județul Brăila. Cele mai originale idei de promovare a temei concursului “Ești cetățean european! Votează!” vor fi premiate și vor fi prezentate publicului larg în data de 9 mai, cu prilejul Zilei Europei. Totodată, primele 4 licee care se înscriu în competiție vor beneficia și de o dezbatere susținută de echipa Centrului Europe Direct Brăila pe tema drepturilor conferite de cetăţenia europeană şi a rolului instituţiilor europene.

Pentru înscriere la concursul “Ești cetățean european!Votează!” trebuie să completați formularulatașat și să-l transmiteți pe adresa de e-mail europedirectbraila@gmail.com, până la data de 11.04.2014. Mai multe detalii despre concurs găsiți în regulamentul atașat. 

Afla detalii...

Plan de activități Europe Direct Brăila 2014

Centrul de informare EUROPE DIRECT Brăila, unul dintre principalele instrumente de informare a cetățenilor despre Uniunea Europeană, despre drepturile lor, despre prioritățile UE și de promovare a cetățeniei participative la nivel local și regional va dezvolta în anul 2014 următoarele activități:

*  Informarea cetățenilor cu privire la domeniile de activitate ale Uniunii Europene, în special al celor care au impact asupra vieții de zi cu zi a acestora, la sediul Centrului de Informare Europe Direct Brăila dar și prin intermediul următoarelor canale de comunicare:

o Info-Point-ului Europe Direct amplasat în incinta Palatului Administrativ;

o       Pagina de internet  a centrului http://infocid.ro/e-direct/;

o       Pagina facebookhttps://www.facebook.com/Europe.Direct.Braila;

*     Organizarea de evenimente pentru grupuri țintă specifice:

o  Campania „Democrație și cetățenie europeană”, promovarea Alegerilor Europarlamentare;

o   Campania „Europa copiilor” (Micul cetățean european și Calători prin Europa), promovarea drepturilor copiilor în calitate de cetățeni europeni, a simbolurilor și valorilor europene și a obiectivelor Strategiei Europa 2020;

o      Campania „Europa rurală”, informarea cetățenilor din mediul rural cu privire la obiectivele Strategiei Europa 2020 și noile direcții ale politicii Agricole Comune pentru perioada 2014-2020;

o      Scoala de vara „Profesor pentru Europa”, familiarizarea cadrelor didactice în legătură cu: cetățenia europeană, drepturile cetățenilor Uniunii Europene, retele de informare si asistenta ale Uniunii Europene (Europe Direct, Eurodesk, Eures, Europass etc.), surse de informare cu tematică europeană pentru elevi și cadre didactice (E-Twinning, Colțul copiilor, Spațiul profesorului etc.), prezentarea programului ERASMUS+, oportunități  și parteneriate în cadrul programelor educaționale europene, scriere de proiecte educaționale europene și naționale și metode și instrumente de educație non-formală utile pentru implementarea proiectelor.

o    9 mai - Ești cetățean european!Votează!, promovarea Zilei Europei si a Alegerilor Europarlamentare.

Afla detalii...

 • Presedentia UE
 • Comisia Europeana in Romania
 • Anul european al cetatenilor
 • Comisia Europeana
 • Parlamentul European - Biroul de Informare in Romania
 • Europa
 • Jose Manuel Barroso
 • Viviane Reding
 • Dacian Ciolos
 • 50 de ani de Politica Agricola Comuna
 • Tratatul de la Lisabona
 • Europe Direct
 • Your Europe
 • Your Europe Advice
 • Solvit